<< Garantie & Autenticitate >> 

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele se vor livra in toate regiunile tarii prin Fan Courier sau prin posta. Taxa de transport este 25 lei prin firma de curier si 13 lei prin posta. Pentru localitatile in care curierul nu are sediu se va aplica un tarif suplimentar in functie de km parcursi de la sediul acestuia la domiciliul clientului.

Produsele vor fi ambalate corespunzator pentru a nu fi deteriorate. Raspunderea pentru livrarea produselor deteriorate revine transportatorului conform legislatiei in vigoare.

PLATA FACTURARE

Preturile afisate pe site includ TVA. Plata se va face ramburs la receptionarea coletului de la agentul de curierat sau de la posta.

RETUR PRODUSE

Clientul are dreptul de a returna produsele cumparate intr-un termen de 15 zile de la primirea coletului. Produsele facute special la comanda nu se returneaza. Produsul trebuie returnat in starea initiala de la data primirii coletului, in ambalajul lui. Nu se accepta returnarea produselor care prezinta defectiuni cauzate de client. Suma inapoiata va fi pretul achitat de client pentru produs si nu include cheltuielile de transport cu livrarea produsului sau returnarea acestura.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site utilizeaza fisiere de tip cookie

pentru a va oferi o experienta mai buna.

Speram ca sunteti de acord, insa puteti

oricand sa controlati aceasta optiune.